Skip to content

Past de Back To Care aanpak bij uw zorgorganisatie?

Het kan interessant zijn voor Nederlandse zorgorganisaties om binnen Europa verpleegkundigen, verzorgenden of ander zorgpersoneel te werven. Dat is echter geen gemakkelijke oplossing! Het vergt zorgvuldige voorbereiding en goede begeleiding op veel verschillende gebieden. Daar zijn wij graag meteen duidelijk over.

“Een omvangrijk en complex probleem zoals het personeelstekort in de zorg los je nu eenmaal niet eenvoudig op.”

Remco Valkman, Back To Care

campagnebeeld-rose-min

Duurzame oplossing voor lange termijn

De zorgvuldige aanpak van Back To Care is een oplossing voor de langere termijn. Die is niet geschikt voor alle zorgorganisaties. Wel voor organisaties die structureel willen werken aan een duurzame oplossing. Tijdens de uitvoering ontstaan altijd onvoorziene uitdagingen en obstakels. Tussendoor zijn regelmatig oplossingsgerichte keuzes nodig. Daarom willen wij altijd direct met de bestuurder(s) overleggen. Dit vereist uiteraard betrokken bestuurders en draagvlak in uw organisatie. Ook daar kunnen wij samen aan werken.

“Dit is geen gemakkelijke weg, maar als je hem samen bewandelt, heb je een echte oplossing.”

Tijd voor nieuwe samenwerking?

Overweegt u werving van verpleegkundigen of andere zorgprofessionals in Europa met onze duurzame aanpak? Dan kiest u voor nauwe samenwerking tussen uw zorgorganisatie en Back To Care. De traditionele relatie van opdrachtgever en ‘het uitzendbureau’ als ‘leverancier’ wordt een toegewijd partnerschap. Deze samenwerking vereist een actieve rol van beide partners, ieder vanuit de eigen expertise. Want alleen zo wordt deze oplossing een duurzaam succes.

 

“De eerste groep Spaanse zorgmedewerkers werd direct een succes voor alle betrokkenen”

> lees meer